Vi väntar på åskan …


DSCN5077… men den kommer aldrig. Vi känner att den är i närheten; ser blixtar ibland och lite muller. Idag finns ännu en gång varning om åska, men än har den inte kommit. Åskvärme! I Naussa var det riktigt åskväder för ett par dagar sen – med hagel stora som snöbollar – Hagelstorm.

Var nere på stora torget och Odos Omonias för att köpa en present på Hondos center. När jag kom ner på torget var det så tryckande att jag efter att ha köpt några paket cigaretter tog en taxi hem igen. Skall gå ner klockan åtta i morgon. Då är det fortfarande ganska svalt. På tal om cigaretter har jag i några veckor rökt cigaretter som jag var övertygad om var Menthos, men som jag idag insåg att de inte varit. Tyckt hela tiden att det varit en dålig mentholsmak. Haha … om man är övertygad om något, undersöker man inte om det är något fel.

Sen jag kom hem har jag talat en hel del med de övriga gästerna. Köpte också en melon som var så tung att jag höll på att tippa framlänges när jag skulle bära in den. De åker omkring försäljare av meloner och andra frukter och grönsaker på små lastbilar.

Och så har jag gått upp ett halvt kilo! Magnus och Robert kom på hur vågen fungerade (det har stått Err i flera veckor). Är glad för att jag inte gått ner iaf.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: