Lömska rackare!


001Datorer är riktigt lömska. Ibland tror man de existerar för att jäklas med oss. Varför kunde t.ex. inte min dator varna om batteriet och att det behövde bytas före avresan till Kavalla. Nope! Precis när jag kommit igång med skrivandet. Igår blev det alltså inte mycket gjort, då jag ändå vill ha en viss kontakt med omvärlden och drar in på användningen till ett minimum, tills jag köpt ett nytt. Fick adressen till en datorbutik som jag skall åka till på måndag. Den ligger på en tvärgata intill Platia Kapnergati – Tobaksarbetarnas torg. Då får jag besöka och se det också!

Men, man skall inte sura för den skull på denna vackra plats. Olav, Anita och jag satt länge och pratade medan det blev skymning och mörkt. Vi talade om döden och livet och en hel del annat. Eva kom ner vid halv elva tiden och anslöt sig men då talade vi om något helt annat. Om vad kommer jag inte ihåg. Själv gick jag in kl. 23 till min säng som blivit nybäddad, rummet som blivit städat från topp till tå. Jag fick en flashback tillbaka till min barndom, då mamma bäddade rent. Jag fick samma känsla. Men, kunde jag somna då? Nej, för då gjorde sig mina nya lömska vänner mig uppmärksamma på sin existens. Attans, vad det kliade: vred och vände på mig, försökte tänka bort klådan (det brukar lyckas.) Lyssnade på Remos och lyckades somna, men inte helt för jag kände den. Vaknade igen. Gick upp, baddade med vatten och smetade på lite Frenistil runt betten/sticken och satte på plåster. Det hjälpte först, men efter en stund ökade klådan i styrka. Till slut lyckades jag somna och sov till mobilen alarmerade. De här är på foten – den högra denna gång – men inte på tårna, utan på hälen och på fotkulan. Men de verkar inte bli så svåra som de första.

Okey för att de sticker eller biter, varför spruta in ett gift som ger klåda. Per gav oss en förklaring. De gör detta för att blodet inte skall koagulera i dom. Egoister är de också till råga på allt.

Jag lovade mig själv att inte skriva något inlägg om grekiska moskitos, men ….. jag vill ändå ha det sagt …..

Satans mygg!Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: