En kort väder-, avskeds- och arbetsrapport


Odos Aimilianou

Odos Aimilianou

Idag finns inte ett moln på himlen. Solen lyser, men vi blåser nästan bort. Det är uppfriskande, men det är svårt att vara utomhus. Ett bra arbetsväder, men knappast bad- eller sjö-utflyktsväder. Är ganska glad över att inte flyga idag, även om det inte är någon styrka på blåsten att inte ett plan kan lyfta.

Eleni har rest till Aten, men kommer tillbaka om två veckor och forskarna från Göteborgs universitet och Belgien åkte med en taxi till Kavalla flygplats. Vi åt en snabb frukost tillsammans och bytte mailadresser för vidare kontakt angående deras artikel som de arbetat med här i huset. Om en halvtimme skall jag tvätta, men kan inte torka tvätten på taket igen. Mina kläder lär bli utspridda över hela kvarteret 😉 Min plan är sitta och skriva en hel del idag. Har ju kommit igång nu. De första sidorna är alltid tröga att få ihop, men sen brukar det gå snabbt.

Ha en bra dag i Sverige och Grekland, eller vart än ni befinner er!

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: