Kavalla


Svårt att veta var man skall börja. Många intryck! En sak är iaf säker. Det är inte möjligt att föreställa sig känslan av att vara här, genom att titta på bilder. Men trots detta, kommer ett bildspel i nästa inlägg av bilder  som jag tagit själv – som jag sett fram emot att få ta och publicera. Ett filmklipp från morgonen finns på FB.

Vaknade av kyrkklockorna i morse. Åt en torr brödbit, en kopp kaffe och lånade en flaska vatten av en annan boende. Gick sen och köpte frukost:  yoghurt och bröd. En samlad grupp som är här fram till onsdag åt frukost samtidigt och det var en trevlig samvaro.

Halv tio träffade jag Eleni för en andra rundvandring och därefter gick jag ner till en större supermarket och det var kämpigt att komma hem igen. Var matt efter gårdagen mm. och här kan man verkligen tala om backar. Men jag stannade och vila två gånger i första backen, sen en raksträcka och sen vilade jag en gång när det bara var tjugo meter kvar till huset.

Klockan är snart halv fyra och har inte varit här ens ett dygn, men har redan börjat stressa av.

Återkommer med ett ytterligare inlägg idag.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: