Resfeber, resfeber och resfeber!


DSCN4732Ja, nu har resfebern satt in. Det är snart bara fyra dagar tills tiden jag planerat vara på hotellet i Arlanda stad. Idag har jag börjat stryka de kläder som skall med ner till Kavalla. Vad jag har kvar är omplantering av några blommor. Sen städa lägenheten, genom att dammsuga och plocka i ordning. Slänga sista soppåsen får jag inte glömma. Inte heller att absolut inte hälla ut öl i slasken utan att skölja ordentligt efteråt och hälla ner Ajax universal (vilket jag glömde när jag åkte till Athen 2007 och kom hem och fick gå på flugjakt i flera veckor efteråt – ugh!.) Nu har jag inte haft de där små rackarna sen dess. Alla fönster måste vara stängda, så ingen kommer in under tiden och rotar sig.  Det är mycket att tänka på!

Tvättmaskinen arbetar just nu  med de sista kläderna som jag skall ha med mig. Några lakan och ett överkast skall tvättas senare. Mobilsvar är avstängt och abbonnemanget på surfplattan är stängt för bruk utomlands. Får inte glömma det jag behöver för att kunna använda datorn: laddare mm. USB-minnet kom jag ihåg att packa ner sent i gårkväll. Kameran och medföljande sladdar för att kunna ladda upp bilder från vistelsen på bloggen.

Men resfebern då – förutom allt ovanstående som skapar den är mina symptom att jag vill iväg så fort som möjligt. Funderar nästan på att åka efter handledningen på tisdag, dvs. till något hotell i Sverige – i Uppsala kanske. Resan börjar iom att jag kör hemifrån. MEN, det hinner jag nog inte med. Frågan är om det hjälper – är ju fortfarande i stillhet. Kanske bättre att åka ner till Linköping eller Mjölby eller helt enkelt bara köra runt – hemifrån till Örebro och sen vidare ner till Mjölby och så hem igen. Nää, det verkar överdrivet.

Men så är det köerna till Arlanda på torsdag. Har å ena sidan ingen lust att sitta i kö i tre timmar, men å andra sidan – vad gör det??. Fast dagen före midsommarafton – många på väg ut från stan. Kanske blir det mer än tre timmar. Iofs kan jag åka tidigt och vara i Arlanda stad eller kanske på själva flygplatsen. Känna in den förestående flygresan. 🙂 Det finns många möjligheter. Tror dock att det blir svårt att sitta hemma och vänta till klockan ett på torsdag, så något blir det.

Idag skall jag iaf börja packa ner kläderna, när de blivit strukna och planera hur resväskan skall packas, så jag slipper packa om 3-5 gånger som jag brukar få göra.

Resfeber, resfeber och resfeber!

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: