Det är mååndag


Nu får de kampera ihop!

Nu får de kampera ihop!

Provpackade igår, men blev inte nöjd, då jag skulle bli tvungen att ta med mig ryggsäcken. Frågar mig nu om jag behöver allt som är nerpackat. Nu har jag börjat packa ur, t.ex. pocket- och en del faktaböcker. Däremot får datorn plats i kabinväskan (vilket ger en väska minus). Yippie!

Idag var planen att panta resterande flaskor och burkar efter frukost. Men hann inte mer än ta första tuggan på smörgåsen förrän telefonen ringde. Och iom att jag var tvungen att starta datorn, kunde jag inte undgå att se mail som jag var tvungen att svara på, samt ledde till en del telefonsamtal. Allt som allt tog det till efter lunch. Då gick jag från rum till rum och undrade vad jag skulle börja med. Beslöt mig för att göra någonting, så förvirringen 😉 släppte. Gick ut en runda och planterade sen om några blommor. Förstod inte riktigt hur semestervattningssnörena skulle fungera, så jag chansade. Har inte vattnat en blomma för att se om det fungerar. Min stora praktfikus har jag inte en chans att få upp ur den gamla självbevattningsbehållaren (rötterna har nog vuxit i fast i gallret i botten), så jag får hoppas den klarar sig. Det är inte så mycket kvar nu. Städning och lite tvätt – och så pantningen. Sen är det klart. Det var inte så mycket kvar som jag trodde igår. Det bara känns så eftersom jag inte kan göra allt klart förrän på torsdag.

Handledning  i morgon, så det blir läsning av manus nu (efter middagen)!

Uppdat: Blir av med ryggsäcken också 🙂

 Kategorier:Kavalla2014, Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: