De senaste dagarna


DSCN2385Har kört ganska mycket under de senaste dagarna; fram och tillbaka – uträttat flera ärenden på en gång. Igår var jag först i Tumba och körde sen in till institutionen för handledning och rapportering av betyg. Kom därifrån kl. 16 och körde av till Skärholmen, handlade och växlade pengar. Kom hem kvart i sex. Idag har jag också kört för att handla, hämta en försändelse på posten, tankade och sen till Skärholmen för att köpa en väska. Hittade en kabinväska men upptäckte hemma att hjulen bidrar till att den blir 3,5 cm för hög. Det blir den lilla kabinväskan och den nya får stanna hemma.

Ringde och ändrade inlämningstiden på långtidsparkeringen. Lämnar in den i morgon istället för på resdagen. Allt för att slippa krångel. Mitt yrke som lärare sen 16 år tillbaka har fått mig att alltid se vilka konsekvenserna kan bli. Jag stämmer i bäcken – kanske för mycket ibland.

Ja, så nu har jag inte mycket kvar att göra – så det blir att slappa framför en DVD ikväll och i morgonförmiddag. Och sen köra till hotellet till kl. 14, så jag slipper köerna (ja, nu är jag där igen). Men kan ju lika gärna sitta på hotellrummet och gå omkring i gallerian, som att sitta hemma och vänta och sen i köer.

Nu är jag lite trött!!!Kategorier:Kavalla2014, Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: