Polis


I mars när jag var på institutionen, och vi var klara med vårt lärarlagsmöte, fick jag se lite bilder som min kollega har. Han sa att åsnan (kollegan vill inte vara med på bild) var grekisk polis. Vi har polishundar och Grekland har polisåsnor. Ni kan se det som ett skämt, men jag gör det inte.Jag gillar åsnor. Men, en del associerar dessa med något helt annat. När jag var i Athen för många år sen, sände jag en åsna till en kär vän. Och det kanske gav ett helt annat budskap än det jag tänkte.Nåväl – här kommer den vackra grekiska polisåsnan! img_9198-mulc3a5sna

Tack PetrosKategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: