Tiden rusar iväg


DSCN4809Nu rusar tiden iväg och frågan är om jag kommer hinna med allt som behöver göras innan resdagen. För bara någon kort tid sen var det 18 dagar kvar, sen 14 dagar och nu drygt 11 dagar. Nu börjar det kännas riktigt nära och jag kommer på mig själv med ett leende på mina läppar. Men, det rör sig också om, vilka böcker jag skall ta med mig, vilka manus jag inte får glömma bort (även om de finns på datorn) och behöver jag ta med mig några faktaböcker, samt vilka CD-skivor så jag har musik att lyssna på. Idag köpte jag potatisskalare och korkskruv.

Jag måste plocka fram vilka kläder jag skall ha med mig, stryka och packa, men det blir inte förrän om någon vecka. Om jag kan hålla mig från resväskan så länge ;-). Väntar på några vinster från Drömreselotteriet, som jag behöver få innan jag reser.

Bloggtips: Aktuellt i GreklandKategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: