Inte riktigt klara-dag


Idag har jag tagit hand om en del som inte är riktigt klara med sin lärarutbildning, men har lite kvar. Och det tar sin lilla tid. Det är inte bara att examinera, utan också kolla vilken kursplan det gäller, vilken betygsskala man skall följa, vilka lärarna har varit, arkivsökning, vilken respons som givits osv. för att kunna ge rätt komplettering. Det är kurser som har fasats ut dessutom och inte ges längre. Det är ett pyssel och ganska kul om det finns tid. Idag har det funnits tid.

Känner hur min examination i estetik får mindre och mindre uppmärksamhet. Man jag har läst en hel del under helgen och funderat. Tänkte börja med analysen, men det fungerade inte. Nu är det fokusläsning som gäller i relation till uppgiften.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: