Dag 32 – Speciellt Signe kommer jag…


….sakna av katterna. Hon kommer och lägger ner huvudet på mina fötter. Tillgiven och verkar lite skör, men då ska ni höra henne när någon katt kommer när hon äter. Det är en avgrundsmorrning som kommer ur den späda kroppen. Häromdagen följde hon mig till backen upp till närhetsbutiken, men hon svängde ner på gatan mot Discount. Hon tittade efter mig. Har sett henne gå denna runda många gånger – och kommer upp från kyrkan – revirgräns. Idag fick hon mat som Sara hade lämnat kvar. Hon åt de minsta bitarna på plats. Men den stora biten tog hon i munnen, såg sig omkring och försvann ut på gatan. Innan jag åkte kom hon och gjorde som hon brukade, jamade och hoppade upp på muren och gick därifrån. Mätt och belåten?

Sigge och elake Måns satte jag mig i respekt i förrgår, så nu har Måns varit osynlig innanför grinden, medan Sigge är mer avvaktande.

Nu sitter jag på rummet nere i stan och skriver. Har varit ute, köpt cigaretter och gått upp till Sklavenitis. En stor affär som ligger bakom bl.a. datorbutiken Public. Köpte Twinings te som var slut på Massutis, och apelsinpress, skissblock och blyertspennor som får duga. Och så blev det lite annat också, som det alltid blir. MEN, jag glömde yoghurt, så jag får gå ner till Massutis som ligger 15 meter från hotellet.

Det var rätt rörigt på Sklavenitis. Lite stökiga kunder. Satt sen en stund på Plateia Eleutherias. Skönt väder nu, men i morse var vinden isande kall. Brr! Härnere blåser det inte som uppe på berget.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: