Dag 33 – Tänkte sitta och…


…. skriva hela dagen. Men, fick en GO-känsla, så jag gick över Plateia Eleutherias och den korta biten därifrån till Zara som ligger (för den som inte vet) på Plateia Kapnergati. Hittade inte exakt det jag ville ha, men ett par jeans, en klänning och en tröja blev det. Efteråt var jag i valet och kvalet om jag skulle gå genom parken, förbi KTEL och två kvarter till MeliArtos.

Jag valde inte kvalet. Blev trött, men jag kämpade på tills jag var framme. Satt en stund på uteserveringen. Gick sen tillbaka ner till hamnen. Tog några bilder. Precis när jag hittade en ledig bänk började det blåsa infernaliskt. Idag ville jag inte ha någon knut i håret, vilket bidrog till en gardin över hela ansiktet när jag gick till Odos Ydras. Köpte Yoghurt på Massutis. Tände ett ljus i kyrkan. Kaffe och mat på balkongen.

.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: