Dag 16 -Borgen2


Medan Oscar och Julia gick upp i tornet, tog jag en del bilder. Tornet är högt och det jag minst av allt ville var att fortsätta gå uppåt.

Borgen byggdes på 1400-talet, så det är mest ruiner. Men det är mer än så (fler bilder i ett annan blogg.) Fantastisk utsikt över hav som land, samt att det i anslutning till cafeét finns en scen och träbänkar. Kanske har de konserter eller andra skådespel.

Vi gick ner samma väg som vi åkte bil och gick upp. Vi skildes åt, Oscar och Julia gick till udden. Jag gick i långsam takt ner till Agia Nicholaus. Mådde riktigt, riktigt bra. Köpte lite torrfoder till katterna, samt kakor, och snacks till oss. Sen tog jag taxi upp till Svenska huset från Plateia Eleutherias, med en chaufför som verkade lida av värmen, samt körde som en biltjuv.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: