Dag 16 – Besök på Borgen


Vi körde först på fel väg, men kom fram till en fin utsiktsplats. Sen letade vi efter en bra väg upp, men det var bara trappor. Vi upptäckte att vi var för långt ner. Vi hittade rätt väg, men det blev för tungt att gå. Oscar hämtade bilen. Och det var en äventyrlig med bil uppför på smala gator och stor lutning. Till slut verkade kopplingen låsa sig i en 180 graders kurva så vi kom inte längre. De lät som det brukar göra när det är isgata. Vändningen var inte så roligt. Är inte speciellt rädd av mig i en bil, med en skicklig chaufför, men jag bad om att få gå av. Julia och jag gick vidare uppåt. Medan jag vilade och åt en banan gick hon före för att se hur brant det var. Kom tillbaka och sa att det blir mer plant. Men några pausar blev det. MEN, till slut var vi uppe på entrén. Mötte upp Oscar som gått en annan väg, efter att ha parkerat bilen. Det var kämpigt, men jag klarade av det. Och känner mig otroligt nöjd.

Vi tog en kaffe och satt och småpratade, innan vi utforskade själva Borgen. (se nästa blogg)



Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: