Dag 13 – Katterna, marknaden, mm.


Vädret har varit lite upp och ner. Nya gäster kom i torsdags och igår. Siri och Signe, konkurrerar om maten, och ibland slår de ihop pannorna, för att komma först, och då och då om de sitter för nära, och en av dem har ett tomt fat, ryker ihop. Inget vidare med systerskapet. De försöker tränga ut varandra. Men två mornar har faktiskt Siri varit ensam. Har också upptäckt att hon tycker om Feta-ost. Hon blev helt tyst när hon kände doften, vilket jag tog som att hon ratade det. Men icke. Dock ska inte katter äta för mycket Feta. Men det är lågt laktos, så det bör gå bra någon enstaka gång. Varför hon fick det, berodde på att det inte fanns något annat hemma.

Nå, det var de tidigare dagarna i sammandrag.

Idag gick Julia, Oskar och jag ner till marknaden. Vi delade på oss, bestämde att vi skulle träffas tjugo minuter senare. Jag gick sen och handlade på Masoutes, medan de gick till kafeet. Fullt, men vi hade tur, när vi hade beställt det vi ville ha. Vi fick ett bord. Efter en lång pratstund på två timmar tog jag taxi upp och de gick till stranden.

Nu väntar manusarbetet.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: