Söndag i Kavala


Var hemma på nationaldagen. Var trött, lite rastlös och det var tungt att andas. Men vädret var vackert och varmt. Igår var det isande kall vind. Trots det gick Hanna och jag ner till stan, handlade och besökte sen MeliArtos och satt länge i skuggan fullt påklädda. Trevligt och nödvändigt att komma ut ur huset då och då.

Idag är det söndag, efter 10 timmars sömn i natt. Morgonen mötte mig med isande vind och mässande präst, vilket gjorde mig trött. På tal om det var jag på nationaldagen inne för första gången i kyrkan. Det var ungefär som konferensen i Drama för ett antal år sen. Det kom och gick folk. Jag var i valet och kvalet att göra korstecknet, då de flesta gjorde det. Men det kändes för mig oäkta, rent av falskt. Därför är det för mig mer respektfullt att inte göra det. Det är som jag ser och känner det.

Satt sen idag och pratade med Hanna och Per på terrassen i någon timme, och gav huskatten Siri mat (vi får ge henne mat). I dag fick hon tre rätters middag av tre av oss :-). Hon började med Feta, och sen tonfisk och slutligen fläsk, samt mjölk.  Hon höll oss sällskap hela tiden. Per bjöd oss på kaka och kaffe. Fin eftermiddag – ingen isande vind. Det är ju varmt  om det inte vore för den kalla vinden som går genom märg och ben.

Jag har gått närmare 40k steg hittills i mars!

Ge mig en fjäder i hatten 🙂Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: