forts. Resdag 1


Kom till Arlanda, vandrade från terminal 4 till längst bort i terminal 5. Alltid längst bort. Checkade in bagaget och gick igenom säkerhetskontrollen. Väl inne i taxfree upptäckte jag att jag glömde datorn. Gick snabbt tillbaka. Tack och lov hade inte någon annan tagit den, utan den var registrerad. Begav mig av till gate 7. Kände mig oroligare än vanligt då jag läst varningar om extremt hårt väder i Attika under samma tid som vi skulle landa. Men väl på planet till Köpenhamn kändes allt lugnare. Fin resa, men det var rätt kraftig turbulens vid landningen. Iväg till nästa gate D3. Tio minuters gångväg, nästan längst bort. Boarding, start och lyft. Kände mig lugnare än någonsin, trots oron. Men de sa inget, så jag hoppades på det bästa. Lite kraftig turbulens över Budapest. Men som alltid var inflygningen majestätisk. Flygplanet glider in. Det måste upplevas. Ingen snö eller is, inte heller några hårda vindbyar, men omg vad isigt kallt det var. Taxi till hotellet, och där var det så kallt på balkongen på fjärde våningen, med en fantastisk utsikt, så det kändes som -10 grader. Tog en stund innan jag somnade, men sov bra.

Några nattliga bilder!

Polisbilar överallt. Det var ju trots allt lördagnatt :-).

 Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: