Andra dagen i Kavala


Jag älskar regn

Vaknade inte lika tidigt som igår. Men, nu med det högra ögat nästan igenklistrat. Det gjorde ont, kliade och rann. Har haft det tidigare, men det var många år sen. År 19 hade jag problem, men då var det endast uppsvullet. Det fanns inget att göra efter att det inte gick över att gå till Apoteket och få ögondroppar. När jag ändå var ute handlade jag lite i livsmedelsbutiken, som jag letade efter igår utan att hitta. Fast den ligger runt hörnet från hotellet mittemot kyrkan som jag var inne igår:-)

Kl 10 grekisk tid gruppdiskussion med några i Språkfilosofi.

Anledningen till det onda tror jag beror på för kallt och torrt inomhus. Jag fick hjälp med att ställa in värmen ipå luftkonditioneringen. När nu den dimmiga synen på höger öga har blivit mer klar, har jag någon timme kvar som jag kan arbeta med manuset.. Seminarium i läskursen Inför masteruppsatsen i vår.Kategorier:*Kavala 2021*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: