Äntligen kom jag iväg!


Ikväll sitter jag på en balkong på Thasos. Kom äntligen iväg till ön. Rauni och jag tog båten över kl. 09.15 och kom till Skala Prinou 10.45. Efter letande efter ett cafe som serverade frukost, bestämde oss för att ta taxi till Thasos stad istället. Vägen dit är vacker och en väg som jag skulle våga köra på. Värre är det när man kommer in i själva staden. Vi gick av i Thasos Port. Rauni som varit på ön tidigare ville gå runt ett hörn och där hittade vi ett cafe som serverade en urgod yoghurt, men honung från Thasos och två apelsinskivor som gav smak åt rätten. Jag drack en lika urgod Cappoccino. Vi stannade länge där innan vi tog taxi tillbaka till Skala prinou och semesterlägenhetshotellet. Det ligger ute på vischan och vi undrade om vi hade hamnat rätt innan vi kom fram. Det är bitvis rena skogsvägarna. Vi fick skjuts till Dasilo så vi kunde handla och gick tillbaka. Det var som att komma tillbaka till barndomen, när vi kom in i skogen.

Här kommer lite bilder från Thasos stad. Jag kommer åka tillbaka. Det är staden man skall åka till, tycker jag. Skriver mer i morgon eller senare ikväll.

 

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: