Den unga truten


När jag gick ut på balkongen, kom den och stod och såg på mig en längre stund och gnisslade som om den bad mig om mat eller kanske ville klaga att inte någon förälder kom :-). När jag gick in lade den sig till rätta. Sen tog jag bilder från fönstret. Se bildspelet och vad som händer när den är för sig själv :-)! För övrigt klampar den omkring på plasttaket ovanför mig då och då.

Nu på morgonen, såg jag den flyga. Uppdat kl. 14. Men det var inte den :-(. Tids nog!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: