Skrivarväder


Från strålande sol till moln och hot om åskväder. Salonikis väder har kommit hit. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Jag passar på att skriva helt enkelt. Men jag har ont i huvudet och är trött, så det går lite segt. Om det beror på åskluften eller allt resande igår, eller en kombination är svårt att säga. Förhoppningsvis blir det sol när jag skall vara i Kalamitsa (om prognosen stämmer). Det vore väl ironiskt om det blir likadant väder som prognosen fram till fredag denna vecka, när jag äntligen bestämt mig för att ta en solsemester, med vistelser på stranden.  Men om det blir så, tar jag tåget till Alexandroupolis och stannar där några dagar. Kan ju vara kul!

Åskregnet kom och jag tog bilder på vattendroppar och kaskader. Än har jag inte lärt mig hur jag skall få det så tydligt som möjligt, men övning ger ju färdighet. Har iaf hittat närbildssymbolen :-).

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: