Men regna åtminstone …


Det är inte min dag idag!

Det är ett konstigt väder i Kavala. Fuktigt och molnigt och det håller i sig. Molnen skingrade sig i förmiddags, men nu har det blivit likadant som det varit under flera dagar. Ett som jag kallar för icke-väder. Det händer ingenting. I bästa fall blåser det, men för det mesta blir det helt lugnt. Och om det blåser är det ljummet, kvalmigt och allmänt obehagligt, speciellt när det blir 36-39 grader ute . De utlovar regn, men det kommer inte en droppe! Jag får svårt att fokusera, och blir rastlös. Det verkar aldrig släppa! Den här typ av väder gör mig stressad. Jag skall inte klaga, men vilken typ av väder det är påverkar mig positivt eller negativt.

För övrigt vaknade jag kvart över fem av att åtta nya myggbett på ryggen kliade så jag var tvungen att gå ut och sätta mig på terassen och kyla av mig. Har nog skrivit det en gång förut, men den här vistelsen om jag redan nu (den är inte slut än) skall göra en utvärdering varit helt klart mycket bättre än den tidigare, trots vissa förtretligheter gällande obesvarad kärlek från elaka vampyrer som ser mig som en blodbank. De verkar fullständigt desperata. Försvinn! 🙂

Det har kommit två nya gäster idag, Karin och Lars. Vi fikade ihop och det var en trevlig stund.

Nu skall jag försöka samla ihop mig och sätta mig och skriva. Har lyckats få ihop 12 sidor i min historiska roman. Målet är att skriva 10 sidor om dagen fram till på torsdag. Vi får se om jag lyckas! 🙂

Mest för att pigga upp mig själv, publicerar jag en i mitt tycke fantastisk bild av Kavala tidigt i morse.

DSCN5626Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: