Minus 8 grader sen i går!


DSCN5428

Skymning i Kavalla

Vaknade kvart över fem av att myggbetten kliade infernaliskt. Jag gick upp och åt frukost på altanen. Det var bara 27 grader och lite kyligt, men då frös jag inte. Men några timmar senare då det började blåsa och även nu. Skönt, men det är en märklig känsla att frysa när temperaturen är så hög som den ändå är. Men, själv är jag ju fortfarande varm, så det är inte konstigt rent sakligt sätt.

Lyckades (kanske på grund av den tidigare morgonen) filma två katter som möttes och sjöng för varandra (klippet finns på FB). Det verkar som om en del greker har påbörjat sin semester, det borras, det trimmas mm. (Inte hela dagarna, men lite då och då). Märkligt nog blir jag inte irriterad. Det är väl så när man trivs.

Nu skall jag återgå till Platon!Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: