Snart dags och en glad överraskning


cropped-dscn5077.jpgIdag är det tyst. Ingenting talas eller skrivs om Grekland. Lugnet före stormen! Förhoppningsvis löser det sig, men det har jag hoppas i ett par veckor nu.

Uppdatering: Men nu finns något nytt – Läget i Grekland har blivit värre – fast det var samma gammal skåpmat. Det var bara rubriken som var annorlunda.

Idag har jag börjat provpackat för att se vad jag måste ha med mig och vad som är totalt onödigt att gå omkring och släpa på. Har ju en del böcker och papper som jag måste ha med mig, för att kunna skriva min artikel. En res- och en kabinväska bör räcka men det blir att packa smart och sen sitta på locket för att få igen väskan. Klassiskt! 🙂

Fick ett mail från huset, igår från två av gästerna som var där samtidigt med mig förra året. Skall bli kul att återse dem och umgås lite, även om det bara blir då och då. Vi kommer ju vara rätt upptagna med våra projekt.Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: