Krisen i Grekland


Utsikten från mitt rum!

Utsikten från mitt rum!

Det handlar mycket om Grekland dessa dagar. Det som gör mig mest beklämd är det hån som vissa överöser det grekiska folket. Jag vill inte återge vad som sägs, men det handlar verkligen om att sparka på den som ligger ner och samtidigt håna den för att inte kunna resa sig. Den som är intresserad kan få en historielektion om vad som ligger bakom – tidigare grekiska regeringar lurade EU med vissa av dess ledares goda minnen, men framför allt sitt eget folk. Se Grekland mot krisen! Läs även Anders Lindbergs två artiklar Greklands sak är faktiskt vår  och Ge inte upp om Grekland.

Återkommer när jag talat med min kollega som nu är i Aten.Kategorier:Krisen i Grekland

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: