Kort rapport


Kali som inte hade den blekaste ....

Kali som inte hade den blekaste ….

Uppe tidigt i ottan och ner till busstationen (ser nu att det går att läsa som bus-stationen 😉 ). Såg Eleni köra iväg med sin bil. Trodde hon var på väg. Men hon flyttade bara på den. Vi tog adjö, men hon kom inte iväg förrän kvart i tre. Hon är på väg till Aten i detta nu och jag åker i morgon.

Har filmat den sista promenaden för denna gång i Kavalla  – ett icke skakigt filmklipp på Facebook.

Åkte taxi hem och har packat ner det mesta. Har inte gjort något för övrigt. Svårt att fokusera på skrivande när hemresan är nära förestående. Vädret har varit vackert. I morse då jag gick ner var det svalt – alltså bara 29-30 grader. Sen blev det 34 grader uppe på höjden.

Dagen har gått åt till att ställa om mig!

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: