Rörelseområdet ökar …


007Gick ner på stan med Eva på hennes sista dag i Kavalla till Odos Omonias, en större gata med många butiker och Domkyrkan. Vi gick in i den och tog en del fotografier. Vi gick en hel del och sen till ett café som ligger i en park, drack varm respektive kall Capuccino och pratade bort en del timmar. Dit kommer jag gå fler gånger. Tog sen taxi upp till huset. Tiden har gått fort idag.

Började jobba, men kom inte så långt. Pratade med några av de nya gästerna Robert och Magnus från Göteborgs universitet. Vinkade av Eva när hon tog taxin till Kavalla flygplats innan jag gjorde ordning middag. Efteråt kändes det lite märkligt att hon inte längre fanns i huset och vid något tillfälle hade jag glömt att hon rest. När jag senare återigen satt och pratade med killarna, började det blåsa riktigt ordentligt och nu är det riktiga körare.

Jag satt sen en stund i lä med Anita och Olav, men stannade bara till tio, då jag gick ner till mig. Är trött ikväll – det har blivit några riktigt sena kvällar och idag sov jag heller inte någonting under siestan.

Mitt rörelseområde i Kavalla ökar och jag upptäcker hela tiden nya platser då Eva har visat var de finns. Internet har legat ner, men har fungerat under kvällen!

Mer om allt detta i något av nästkommande inlägg.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: