Lördagsblogg


Var nog uppe före tuppen i morse (men jag vet inte när tuppar vaknar iofs). Gick ner till marknaden tio över åtta. Det var mycket folk, men ganska svalt i början. Efter någon halvtimme gick jag därifrån. Köpte lite i affären som jag behövde över helgen och tog en taxi tillbaka. Kom hem kl. 09.00.

Kanske man kan tycka att jag borde se mig omkring mer. Men, varför när det fantastiska finns runt knuten. Närmiljön är minst lika värdefull att utforska.  Eva och jag satt på taket i flera timmar i går och pratade om våra intryck av Kavalla. Här skulle man kunna bo, kände vi. Per sa innan han och Malin reste. Det känns som jag bor här och skall åka bort och inte hem till Sverige. Märkligt! När jag vaknade i morse och gick ut i korridoren med vetskap om att ingen annan sovit över där i natt, kändes det som om jag verkligen bor här. Det är livet här … som är det värdefulla.

Vi hade även ett roligt möte med dem som arbetar i närbutiken och i köttbutiken igår. Tänker inte återge det. I skrift tror jag inte alls att det kan uppfattas som roligt. Man måste nog ha varit med själv!

Här kommer några bilder på vägen när man kommit halvvägs ner till stan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: