Praktisk förvaring


Ofta ramlar det man behöver över en … För någon vecka sen vann jag denna snygga förvaring att ha saker och ting i resväskan. Jag menar, hur många gånger har man inte letat efter just den där saken man behöver, och måste riva upp allt. Det är lätt att glömma var man lägger saker. Speciellt om man packar om ett antal gånger. Det är ju inte alltid man får allt på plats första gången, så det går att stänga väskan. Men den här förvaringen är perfekt. Det man behöver ha under resan kan man ha där, ett lättare ombyte, och lite annat. Smart!

dscn4745

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: