Buss 78 från flygplatsen


Det räcker inte med att landa i Thessaloniki och man kommer till ett hotell på högst en halvtimme. Nej, först måste jag ta en buss till KTEL som ligger på Lagkada Odos, 45 minuters bussfärd från flygplatsen. Sen går bussarna varje timme, en del via några orter, andra express. Restiden är från 2 timmar till 2 timmar och 30 minuter.

Så nu har jag varit inne och googlat, och tagit skärmbilder på GPS-kartor, samt annan information. Bl.a. vilken buss jag skall ta. Fast det är ju möjligt att när jag väl kommer dit, tar en taxi. 😉 Vi får se vilket humör jag är på och hur mycket tid jag har på mig.

Screenshot_2014-04-19-15-52-59 (2)

För övrigt har jag bokat parkeringsplats för tiden som jag skall vara borta. Det kan verka som om jag är ute i för god tid. Men, det är inte något jag upplever. Bra att ha allt i ordning. Och så är det jäkligt roligt och det skall man inte förakta.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: