Dan före dan


Ja, nu är det dan före julafton. Tiden har gått fort.

Har nu blivit klar med höstterminens arbete vad gäller bedömning och undervisning. Har meddelat betyg åt sexton studenter, samt bedömt fem examinationer idag. Kan därför börja att koppla av nu. Det känns bra. Fast det kommer ta några dagar innan juluppehållskänslan infinner sig. Har en del att läsa också.

Det har varit en givande höst. Start av en ny kurs, samt ett återbesök i en nygammal kurs. Men kvar av terminen är VFU-seminarier, handledningsträff och slutseminarium i Pedagogik 2 och fyra examinationer av examensarbeten i Pedagogik 3.

Nästa termin rivstartar med två grupper i kursen Pedagogiska perspektiv på etiska dilemman, en grupp i Utbildningshistoria – individens plats i samhället (halvfart), en grupp i Pedagogik och Utbildning 1 (halvfart) och en grupp i AUO2-kurs på distans – Utbildning, pedagogik och samhälle (halvfart).  Parallellt med dessa kursstarter har jag 51 examinationer som skall bedömas från BUV-kursen som jag avslutar på fredagen och första kursstarten är på måndagen.

Till två av kurserna, de två första är det en hel del kurslitteratur som behöver läsas in. Det är bara kul! Mondo-sidor skall skapas, välkomstbrev skrivas och detaljschema planeras och det måste göras under uppehållet då studenterna skall få det i god tid före kursstart i alla kurser.

Skall försöka skriva en artikel under uppehållet. Har material till två artiklar men har ännu inte kommit igång med dem. Materialet och analysen finns, men det är ännu inte någon artikel.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: