Dag 32 – Stilltje


Igår regnade det mest hela dagen, mulet och några solglimtar. Satt inne och korrekturläste och språkgranskade. Vilket jag gör även idag.

Idag gick jag en lång runda i kvarteren. Gick in i området jag ännu inte har varit på. Några foton blev det inte idag. Gick i lugn takt och såg en hel del portar som var häftiga. Överhuvudtaget är arkitekturen i Kavala spännande. Utsirade portar. Det verkar som om det första intrycket är viktigaste. Så är det även i Plaka. Porten till lägenheten där, stannade folk framför och fotade. Men, mellan de nyare husen och de redan renoverade, finns det som sagt rena rivningsfärdiga hus. Åtminstone ser de så ut, utifrån. Fast, jag undrar ibland hur det kan se ut inomhus.

Utmärkande är också i Kavala att det knappt finns några hus som ser likadana ut. För en tecknare/målare måste staden vara rena himmelriket, men kanske också för författare.

Nytt gällande Wooff, så har han koll på min tändare.. Idag slutade han t.o.m att skälla på något som jag inte ser, när jag tände cigaretten. Kul att man blir uppmärksammad. 🙂

För övrigt händer inte så mycket, men det beror på mig själv. I morgon ska jag gå ner till stan.Kategorier:Aten, Från manus till bok, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: