Dag 33:1 – Nere på stan idag… och samvaro


Mot konfektbutiken (på vänster sida)

… gick ner till stan halvt tolv, tog ut pengar på Odos El. Venizelou. Gick vidare till posten, för det är bara där man kan köpa frimärken. Lite problem med att få en nummerlapp, men fick hjälp av andra där. Den första jag frågade bakom en disk som inte var öppen, var ganska otrevlig. Men när det blev min tur var det en annan person. Hon var däremot trevlig. Nu var det inte mycket folk där, men att de var stressade märktes tydligt. Och jag tänker så här, tänk att behöva vänta länge för att köpa frimärken, om man har otur.

Gick tillbaka till Odos El. Venizelou och till Masoutis, köpte lite av det som har tagit slut. Slutligen satt jag och väntade vid taxikön på Elisabeth. Under tiden kom Stella och det var oväntat, men trevligt att ses. Elisabeth och jag satt och pratade en timme, vilket var mycket trevligt. Savvas kom förbi. Många kända ansikten. Men det tar alltid ett tag innan jag upptäcker att det är han. Ser honom inte så ofta numera. Förr om åren körde han inom stan, men nu är det mest längre resor och förbokningar som han har. 🙂

Det blev många steg idag. Det tar sig. Det går fortare ner till stan för varje gång. Trots att jag går långsammare och trots att det är samma sträcka. 🙂 Men så är det när man går en sträcka fler gånger. Hittar nya butiker, som t.ex.konfektbutiken som inte ligger så långt ner från Odos Serdaroglou.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: