Dag 30 – Utforskning av området


Vet inte varför jag blir så trött. Om det är att jag går mer, är mer aktiv eller om det är korrektur- och språkgranskningen som det beror på. Lade mig tidigt, trots att jag var röksugen förmådde jag inte att gå ut och röka. Sov hela natten och vaknade kl. 6.30. Kände mig ganska utvilad, men jag hade lust att gå och lägga mig igen. Tur att jag inte röker mer än 8-9 cigaretter om dygnet. För då skulle jag väl inte orka upp ur sängen efter en gångmarsch ner till stan vart annat dygn.

Senare gick jag en längre runda. Den jag brukar plus att jag gick uppåt hoppbacken och till höger så jag kom ovanför Pl. Neapolis. Solen lyste från en klarblå himmel. Det blåste skönt från bergen. Ville inte gå in efter att ha tagit en sväng in på den närmaste närbutiken och köpte apelsiner, banan och vatten, och något gott till kaffet också.

Så här kommer ett litet galleri, med många bilder 😉 . Jag utforskar området ordentligt.Kategorier:Aten, Från manus till bok, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: