Dag 3 – Agia Nicholaus


Tryckande värme, trots endast 28 grader i skuggan. Men det är åska på G. Det tog ett tag innan jag vaknade ordentligt efter en god natts sömn, utan avbrott av blixtar. Till slut masade jag mig ner till affären, 15 meter från hotellet :-). Köpte en del frukt, då det känns som det behövs. Apelsinerna var inte de fräschaste. Tänkte köpa Feta, men det var för stora paket. Åker ju upp till huset i morron. Onödigt att kasta resten.

Efter besöket på Masoutis, gick jag in i kyrkan, tände ett ljus och gick omkring en stund. Tog några bilder, eftersom kyrkan var tom. Vid mässor känns det inte ok att ta kort.

Och, jag har blivit smärtsamt välkomnad av de som älskar mig!Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: