Utsikt från 16is Taxiarchias


När man bor i svenska huset kan man inte missa att det ligger högt, men nere på Odos 16is Taxiarchias blir det påtagligt på vissa ställen. Det är hisnande att se ner i något som ser ut som en ravin (vilket det ju faktiskt är). De har ju byggt bort den, som jag skriver i ett annat blogginlägg sen ett antal år tillbaka. Kortet ger inte samma upplevelse. På andra ställen längre upp mot Soulio är det tomter med växtlighet, träd och utsikt.

 

 Kategorier:Kavala/Saloniki Jul och Nyår 19/20

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: