Promenad till Souidiko spiti


Har bestämt mig att gå en runda varje dag, vilket jag gjorde även idag. Gick förbi Souidiko spiti i måndags, men då var jag på väg ner för att handla. Idag startade jag på Galinou ovanför lägenheten och gick upp mot Aimilianou och upp till Thessalonikis för att se om konkurrenten till vår stambutik var öppen. Icke! Utanför köttbutiken låg ett antal katter och vilade sig. Några vuxna katter och en liten kattunge. De såg inte ut att lida någon nöd. En del andra rotar i avfallstunnorna. De ser inte heller ut att lida någon nöd, men det är nog hungriga likväl. Jag gick tillbaka till Aimilianou och stannade till utanför Souidiko spiti. Märklig känsla att stå utanför och veta att det är tomt därinne. Och att jag inte kan öppna grinden och gå in för att gå runt i trädgården. Någon kan ju börja undra vem jag är. För övrigt är det sig likt, utom växtligheten som skvallrar om årstiden. Rundade huset och gick ner på Ag. Agarnion mot Odos 16is Taxiarchias och upp till Souliou igen. Gångtid 8 minuter, sträcka 700 m, varav  en hel del trappor. När jag kom hem, gjorde jag i ordning yoghurt med bananer och aprikoser, samt en espresso. Men det börjar ta slut nu i ”skafferiet” och frukt och grönt. Har några tomater, en potatis och två aprikoser kvar. Men, det är fredag i morgon och då är allt som vanligt igen.

 Kategorier:Kavala/Saloniki Jul och Nyår 19/20

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: