Trettioen dagar


Ja, nu är det en månad kvar tills jag reser. Har bokat hotellrum i Arlanda stad, även om jag inte skall resa förrän på eftermiddagen, flygplatsparkering och börjat fundera på vad jag skall packa ner. Och om jag skall köpa lite nytt.

Är i valet och kvalet om jag skall sova över i Saloniki då jag kommer fram till Kavala mitt i natten, eftersom bussen inte går förrän kl. 22 och det tar 2,5 timmar. Dessutom, är alla affärer stängda på söndagen, men kanske inte i Saloniki. Behöver ju lite mat. Annars får jag gå runt och fråga de andra gästerna, vilket inte är så roligt att börja med. Fast, det kommer kännas lite konstigt att ”fastna” i Saloniki, även om det bara är en natt. Men, det kan vara rätt trevligt! Nåväl, det ordnar sig.Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: