Planer och resfeberkänning


Har bestämt mig nu för att sova över i Saloniki då jag inte vill komma till Kavala mitt i natten. Kommer vara alltför trött och kanske sova bort halva nästa dag eller vakna tidigt och vara trött hela dagen. Har bokat rum på samma hotell som för två år sen. Stort, opersonligt, men rätt fint ändå med havsutsikt. Nära till KTEL är det också.

DSCN5637Det är nu drygt tre veckor kvar tills jag lastar in det jag skall ha med mig i bilen och kör till Arlanda stad för övernattning och det börjar pirra av spänningen, samtidigt som det känns rätt overkligt och verkligt på en och samma gång. Konstig känsla! Men, det är väl så efter att i flera månader skjuta det framför sig, därför att det annars blir för jobbigt att gå omkring och vänta hela tiden.

Planerade att åka till Pella, men det är dåligt med hotell både i och utanför. Inser att jag behöver hyra bil då hotellen ligger långt från själva orten och museet, samt själva utgrävningarna. Det blir nog att skrinlägga dessa planer. Kanske jag åker till Drama och Philippi som jag kan ta taxi till, då det inte ligger så långt från Kavala. Vädret under juni skall vara behagligt i jämförelse med under juli och augusti. Och det kommer säkerligen finnas många fler tillfällen att vandra runt i Kavala än vad det blev förra sommaren. Det är ju därför jag valde att åka redan i början av juni.

Börjar få struktur på uppsatsen och skriver lite varje dag nu. Hinner inte bli klar denna termin, så jag kommer skriva i Kavala. Planen var att skriva klart romanen under tiden där, men det kanske jag hinner med. Vi får se hur det blir med det.

Ser fram emot att åka, men resfebern har vaknat.Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: