Splittrad idag!


DSCN5721Det har varit ovanligt tyst idag, som om jag är ensam i hela huset. Har inte sett eller hört en enda människa. Lite toalett och kranljud, men för övrigt – tystnad. Skönt!

Är splittrad idag – läser fältstudier, planerar föreläsningen om drygt en vecka och läser inför seminariet i morgon om vartannat. Rätt som det är när jag sitter med fältstudierna kommer jag på något som skall med i föreläsningen. Det är som i skolan – snuttifiering. 40 minuter fältstudier, 40 minuter planering, 40 minuter läsning :-). Men trots splittringen så får jag ändå något gjort – ideérna flödar. Pop, pop, pop. Det ena leder till det andra som leder till det tredje. Och snart är allt klart.

I natt hade jag svårt att sova för ideérna ploppade upp hela tiden. Tända lampan, skriva ner på första tillgängliga papperslapp. Släcka igen. Försöka fokusera på TV-programmet, men komma underfund med att en kvart gått utan att jag följt med alls. Till slut släckte jag ner allt och började tänka på Kavala istället.

Har varit sugen på något hela dagen, äter, dricker kaffe och röker en cigarett. Men suget består. Äter, dricker kaffe och röker. Efter en stund samma sug efter något. Vad?!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: