Nu till något roligare ….


DSCN5031Skall åka upp till Netonnet om en stund, för att köpa en liten vattenkokare (0,5 l) då jag tyvärr inte kan dricka bryggkaffe längre, utan bara nescafe och tea. Skall sova över i Arlanda stad och brukar aldrig hinna gå ner och äta frukost utan slänger i mig en kopp kaffe och en smörgås, och iväg med bussen till flygplatsen. Då är en vattenkokare perfekt, men vill inte släpa på en stor, speciellt inte eftersom jag åker direkt till Kavalla på torsdag (då ett rum fanns ledigt, tills mitt blir det). Tar för mycket plats och jag har bestämt att det bara får bli en resväska och en kabinväska, den här gången.

Kommer stanna en vecka längre. Rummet jag hyr är inte uthyrt fram till den 14 augusti (vilket jag gärna skulle ha stannat till) men jag stannar bara till den 6 augusti. Har en vecka kvar på semestern, men planerar att eventuellt åka ner till Kreta på en riktig solsemester i slutet av september. Med tanke på det dåliga vädret maj, juni och fram till idag i Sverige, vill jag vara i Grekland längre än 12 hela dagar.

Uppdatering: Hittade ingen liten vattenkokare. Hyllan gapade tom.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: