Studenter måste kunna skriva …


2015-03-12_09-48-54Rekommenderas!

En ovanligt bra artikel om skrivande studenter.

För ovanlighetens skull är innehållet inte generaliserande utifrån enstaka exempel, utan nyanserat och sakligt. Det finns inte ett spår av nedlåtenhet eller dissning. Det är inte en retorisk text i syfte att få läsaren på sin sida, utan problematiserande och en önskan om en förändring och en ärlighet som jag uppskattar. Jag har dock i mindre utsträckning mött liknande de exempel hon tar upp. De flesta studenter lämnar in välskrivna och fullt begripliga examinationstexter.

Studenter måste kunna skrivaKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: