Intensiv fredag och en relativt slö lördag


DSCN5139En dålig start tidigt på fredagsmorgonen. Jag vaknade med en hinna över höger öga, som bidrog till att jag inte såg ordentligt, samt att det vätskade. Var även urtrött. Men, det var bara att tänka positivt och ge sig ut i Stockholmstrafiken. Köer som om det var en onsdagmorgon, men jag kom fram efter 50 minuter. Fortfarande trött efter en kopp tea och en smörgås vid skrivbordet på institutionen, bestämde jag mig för att inte gå ner till G-salen. Sagt och gjort. Jag tog bilen till parkeringen vid Frescatihallen. Alla som vet hur det ser ut, vet också vilken kort sträcka jag sparade in. Men, det var effektivt. Bara tanken på att gå tillbaka i de sista trapporna och uppförsbacken fick mig att rysa. Piggnade till när jag väl var på plats, studenterna började komma in och slå sig ner i hörsalen och jag hade allt under kontroll. Vi talade och diskuterade mest om Etiska möten, mindre om Värdepedagogik, samt Värdegrund och värdepedagogik i relation till barnkonventionen, samt Etik i kulturella möten. Klockan halv ett släppte jag studenterna fria att förbereda eftermiddagen. Kvart över ett kom jag tillbaka till institutionen. Åt lunch och kl. 14 var studenterna tillbaka och jag lyssnade på redovisningar i två timmar. En dag som slutade positivt och jag var inte lika trött som under de tidiga morgontimmarna.

Körde hem på tjugofem minuter, köpte vatten på macken och satt sen och jobbade några timmar. Och slog mig ner framför Let´s Dance. Riktigt bra säsong, så jag står ut med reklam. Under några år orkade jag inte alls. Men, sen hände det oundvikliga – jag började titta på Ack Värmland och blinkade väl till och nästa gång jag öppnade ögonen var det morgon, efter att ha haft en märklig dröm som jag inte kommer ihåg nu. Allt stod på, datorn, alla lampor i lägenheten, TVn då förstås. Gick upp klockan fem, åt, för jag kände mig utvilad, men slöade framför TVn och såg på ett program på FOX och sen somnade jag om och vaknade klockan nio (mindre utvilad).

Förmiddagen spenderade jag framför datorn med att förbereda undervisningen som startar om två veckor. Kvalitetsarbete i vårdutbildningen. Har tittat på en film om författaren till Peter Pan och mer har inte hänt idag.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: