Klockan är 23 och allt är lugnt


Ingång från nedre altanen

Ingång från nedre altanen

Vinden mojnade och det blev helt lugnt vid 17-tiden idag. För första gången på några dagar kunde jag sitta och äta i lugn och ro. Och under kvällen satt vi alla på altanen och pratade, samt drack rosévin. En ny gäst från Lunds universitet som är stipendiat från författarförbundet kom idag och det bidrog till att vi satt kvar länge. Han har ett intressant område som gäller vatten. Och ju mer han berättade, desto mer upplevde jag hur spännande ämnet egentligen är.

För övrigt har det varit rätt lugnt i Kavalla idag. Lastbilarna som kör omkring för att sälja potatis och meloner mm. har inte kört omkring så mycket. Måsarna har hållit sig rätt lugna och katterna har varit ovanligt sams. Alla kanske är trötta efter gårdagens oväder. Själv sov jag två timmar under eftermiddagen. Välgörande men känner mig fortfarande ganska trött (sömnig). Det tar på krafterna, samt att lufttrycket påverkar. Nu under kvällen kan vi iaf se gatubelysningen på Thasos. Det ser ut som ett glittrande halsbandet på andra sidan havet.

Nu är det tyst i huset. Det är bara diskmaskinen som går! Och myggbetten som kliar.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: