Flyguppvisning i Kavalla


Favoritplats - skugga och sol.

Favoritplats – skugga och sol.

Nu har jag varit här ett dygn och mycket har hänt, bland annat en flyguppvisning som jag publicerat ett filmklipp av på Facebook (de går inte att publicera på bloggen på grund av filformatet). Det var öronbedövande och hur kraftfullt det egentligen var går inte att få fram i ett filmklipp i en vanlig enkel mobil. Men man blev ett med ljudet från planen – inget annat existerade än ljudet och ens egen existens (känslan av litenhet)

Jag och en annan gäst i huset, såg flyguppvisningen på altanen högst upp, gick sen och handlade på Närlivs. De har fina grönsaker och frukter. Och de hade potatis i lösvikt – det som jag gick långa vägar för att köpa idag men kom hem tomhänt, då de såldes i påsar. Köpte aprikoser, choklad och vatten. Sen satt vi en stund på nedre altanen och såg fortsättningen på flyguppvisningen, pratade om ditt och datt och gick lite senare var och en till sitt rum. Och jag går ut då och då. Kvällen är ljummen, men med kyliga vindar som sveper in då och då. Och när jag nu sitter och skriver kan jag vända blicken åt vänster och se stadens ljus i mörkret.  En del tidigare gäster och boende säger att det är en magisk plats och jag börjar tro de har rätt.

Jag har lånat Skulden av Kajsa Ekis Ekman, som handlar om bl.a europapressens rapportering om krisen i Grekland. Mer om boken i ett senare inlägg.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: