Påskhelgen


dscn3260 (1)Ja, nu är det påskhelg och min önskan är att lata mig. Men, så blir det inte. Däremot har jag inte några krav på att vara tillgänglig och det underlättar. Studentmobilen ”stängs” av och mailboxen sätter jag ett symboliskt lås på 😉 och jag kan sova hur länge jag vill och samvetet bjuder.  I morgon skall jag bedöma tentor (skulle ha läst dem i söndags, men det blev inte så)  – de skall vara klara på tisdag. Och så är det en uppsats, samt några examinationer som jag vet ligger och väntar som jag skall bedöma. Måste gå igenom mailen någon vecka tillbaka för att se att jag inte missat något viktigt mail.

Därefter skall jag skriva ett färdigt synopsis till uppsatsen om Taylor, samt läsa och skriva ett 3-4 sidor långt referat om Gadamers lilla bok Förnuftet i vetenskapens tidsålder och läsa några sidor i Kritik av omdömeskraften till på onsdag.

Men, har en känsla av att ha glömt något, jag borde ha gjort i förrgår!

Ikväll skall jag i vilket fall inte göra annat än att se en DVD om påven Borgias i Rom. En ruggig historia, som måste vara påhittad, eller? Uppdatering: Den bygger på verkliga personer i vilket fall, i likhet med Jag Claudius.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: