En helt vanlig dag


Gårdagens kväll var av typen – somna ifrån allt och sova till morgonen. Kände mig utsövd när jag vaknade. TVn var avstängd, så jag måste ha vaknat till och stängt av den, men sen glömt bort det. Solen lyste, men av någon anledning tog jag ordentligt på mig. Och tur var det, för det var minusgrader. Resan in gick bra och parkeringsplats fanns också. Fick 40 minuter till godo. Klockan tolv träffade jag mina studenter för sista gången under denna kurs. Vi talade om styrning av och i skolan. Sen en del om den tenta de skall lämna in på tisdag. Körde hem tidigt, handlade och kom hem. Ja, det är väl i stort sätt min dag. Inget märkvärdigt alls! En helt vanlig händelselös, men harmonisk dag! Och det är perfekt att starta en helg med arbete. Inget att fundera över, inget att känna sig irriterad på eller drömma sig bort med.

Rekommenderar en god efterrätt – Halvtinad glass med kaksmulor! Varför inte ett glas vitt vin till 🙂 eller en kopp starkt kaffe! Kanske både-och. Nåväl, det blev bara glass och kaffe. Vinet spar jag till senare!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: