Dag 36 – Brist på inspiration


Idag har jag inte haft någon inspiration alls. Är rastlös! Har försökt att skriva, men inte lyckats. Har inte ens haft någon lust att gå ut på mina dagliga vandringar. En anledning är att jag väntar på ett besked som aldrig kommer. En annan är att jag snart ska flytta. En tredje är att jag inte kommer in på en webbsida som jag behöver komma in på. Det känns lite som om jag är färdig här, samtidigt som jag tycker att det är trist att flytta härifrån. Lite dubbla känslor. Som en gäst i huset sa en gång – du håller på att checka ut eftersom det är sista veckan.

Foto av Carolina Basi pu00e5 Pexels.com

För övrigt!

Jag tittade på partiledardebatten i Agenda igår som tidvis var riktigt underhållande, bedrövlig och irriterande. Underhållande på grund av att Åkesson fick på moppe av Persson. Bedrövlig och irriterande för att vi har en sådan usel regering som inte fattar att den är det. Och att vissa av dem försöker lura oss att tro på något som inte existerar. Att vi kommer få billigare bensin, vilket inte stämmer enligt branschen. Enligt den bluffar regeringen

Läs Bensinbolag riktar kritik…

Eller att dragqueens som läser sagor på biblioteken uppträder på samma sätt som för vuxna. Vad tror Åkesson om de som arbetar på biblioteken, att de inte vet vad de gör.

Här kommer svaret från Shameless

Här svar från kulturministern

För den som tror på Åkesson kan se och höra en saga HÄR

Inte mycket som stämmer med hans bild, eller hur? Kvinna eller man i kläderna. Har det någon betydelse. Det verkar som om han tror att de uppträder på samma sätt som i shower. Det finns en del som inte förstår vitsen, men man behöver inte förstå allt, inte gilla allt, men ändå acceptera att det finns. Man kan inte förvänta sig att världen ska vara exakt som man själv vill att den ska vara. Och politiker ska inte lägga sig i och styra kulturella uttryck. Sen kan man fråga sig om inte Sverige har större problem att fokusera på än dragqueens som läser sagor för barnen.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: