Dag 35 – Kontraster…


Idag har jag varit i Grekland halva tiden, vilket innebär … 🙂 …Inte svårt att räkna ut. Men ibland får jag känslan av att det går alldeles för fort. Speciellt den senaste veckan, från 1 maj. Vart har den tiden tagit vägen? Trots eller just på grund av att jag inte bara har suttit inne och arbetat med manuset.

Tänkte gå ner till arkeologiska men fick inte den där GO-känslan, så jag fortsatte jobba. Efter ett tag fick jag lust att ta en promenad. Och nu när jag sitter och skriver får jag känslan av – wtf – vad håller jag på med. Jag går runt och runt i kvarteren, från den ena närbutiken till den andra för att få fräscha apelsiner. Men under den tiden upptäckte jag kontrasterna på ett helt nytt sätt. Så här kommer ett bildspel med mer eller mindre kontraster.

När jag redigerade en bild, upptäckte jag något i skuggan under ett av husen. Synd att jag inte upptäckte det, när jag var där … se ovan och klicka på bilden för stort format.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: