Dag 38 – Sista kvällen på Pl. Neapolis


Katter är fantastiska 🙂

Igår regnade det hela dagen och även på natten. I morse var det mulet, men till slut dök i allafall den tidigare osynliga solen fram och det blev lite varmare. Var nere och köpte lite konfektyr till värden som tack för den här tiden, och mig själv. Var också en trappa ner 50 meter från lägenheten och köpte lite konstnärsmaterial. Där finns nog den enda affären som säljer det i Kavala. Det blev en liten skissbok, pennvässare, suddgummi och smala tuschpennor. Har med mig ett block och pennor hemifrån, som jag ännu inte har använt. Men, skam den som ger sig.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Butiken ligger HÄR för den som känner sig hågad.

Konfektyrbutiken ligger HÄR

Nära huset, men tyvärr backar speciellt när man ska gå tillbaka till Aimelianou. Men de flesta klarar av dem, bara jag som inte gör det. Men, jag klarar av dem bättre nu än under tidigare år.

Har upptäckt att när man tittar på google maps så ser allt mycket längre ut än vad det gör i verkligheten. Kan ju faktiskt bero på vilken storlek man har. Men bra att veta. En annan sak med maps är att man inte ser om det är backigt om det inte är extremt som bakhoppar-gatan.

Sista kvällen. Och jag har trivts här. Lite ensamt, men det är rätt bra att vara det ibland, bara vara med sig själv. Och jag är rätt bra på att umgås med mig själv. Gå ut och vandra. Upptäcka saker och kanske på ett annat sätt, än när man vandrar tillsammans med någon. Inget som distraherar. Nu låter jag som en riktig enstöring, men det är jag inte. Vill gärna ha folk runt omkring mig, men inte nödvändigtvis nära mig eller jämt och ständigt.

Men nu har jag umgåtts med mig själv i sex veckor och det får räcka. Nu blir det kollektivt boende med vissa jag känner och katterna förstås. Ser fram emot att träffa dem igen. Har väl förträngt dem en aning. Men nu så.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: